Inventor Magic

De mobiele airco Inventor Magic heeft een vermogen van 12000BTU, en is daarmee één van de krachtigste in zijn soort. Een raamafdichting wordt standaard meegeleverd, zodat uw kamer goed afgesloten is en er geen koele lucht verloren gaat. Ook staat de airco op wieltjes, op deze manier makkelijk te verplaatsen.

Magic Mobiele Airco Direct
A label Mobiele Airco Direct

ENERGIELABEL A+ VAN DE MOBIELE AIRCO

De airco zorgt voor een optimaal gebruik van energie en is daarom beoordeeld met energielabel A+. Hiermee is hij de zuinigste in zijn soort!

KOELEN EN VERWARMEN DOOR DE MOBIELE AIRCO INVENTOR MAGIC

De airco heeft zowel de mogelijkheid om te verkoelen én te verwarmen, hiertussen wisselen kan met slechts één druk op de knop. Ideaal voor plekken waar geen vaste verwarming mogelijk is! De Inventor Magic heeft een verwarmingsvermogen van 10000 BTU. Heeft u andere vragen? Bekijk onze F.A.Q.

Verwarmen en koelen mobiele airconditioning
Afstandsbediening Inventor Mobiele Airco Direct

LED AFSTANDSBEDIENING VAN DE MOBIELE AIRCO INVENTOR MAGIC

Met de afstandsbediening kunt u de airco eenvoudig bedienen. De temperatuur aapassen of wisselen tussen koelen en ventileren is met slechts één druk op de knop gebeurd! Ook in het donker kunt u de afstandsbediening gemakkelijk bedienen middels het LED scherm. Zo hoeft u ‘s avonds niet meer uw bed uit om het licht aan te zetten!

ONDERHOUDSTIPS

Wanneer je jouw airco goed onderhoud, heb je er vanzelfsprekend langer plezier van. En met deze tips moet dat helemaal goed komen!

  • Zorg ervoor dat je het toestel zo nu en dan aan de buitenkant even schoonmaakt. Gebruik hiervoor een vochtige doek en trek vóór je begint de stekker uit het stopcontact.
  • Maak de stoffilter van je airco om de twee weken schoon met een stofzuiger. Zo raakt deze niet verstopt en kan hij dus op maximale capaciteit koelen.

Ga je de airco opbergen? Wanneer je de mobiele airco opbergt en dus niet gebruikt, moet deze rechtop staan. Zet je hem op zijn kant, dan is er een grote kans dat het koelcircuit in de war raakt.