INVENTOR CHILLY 9000 BTU

 

Wilt u er in de zomer lekker koel bijzitten? Dan is de inventor Chilly 9000 BTU perfect voor u! De Chilly 9000 BTU zorgt voor een ideale temperatuur bij u in huis. De mobiele airco, die relatief klein van formaat is, staat op wieltjes en is dus makkelijk verplaatsbaar!

Chilly Mobiele Airco Direct
A label mobiele airco direct

ENERGIELABEL A

 

De Chilly 9000 BTU is gewaardeerd met energielabel A, waarmee hij als één van de beste presteert in zijn klasse. De mobiele airco zorgt voor een optimale efficiëntie in combinatie met een laag energieverbruik.

LED AFSTANDSBEDIENING

 

De Chilly 9000BTU heeft een afstandsbediening met LED scherm, vergemakkelijkt het bedienen van de airco. Hiermee kunt u zowel de temperatuur aanpassen als andere functies instellen.

Of u nu de verschillende functies aan wilt passen, of alleen de temperatuur wilt aanpassen, het is geen probleem voor de afstandsbediening zelfs in donker middels het LED scherm. Zo hoeft u ‘s avonds het licht niet meer aan te zetten maar heeft u enkel de afstandsbediening nodig!

contact afstandsbediening 2 Inventor Mobiele Airco Direct
Slaap functie in Mobiele Airco Direct

SLAAPMODUS

 

Met de slaapmodus kunt u de gemakkelijk een tijd instellen waarop de airco zich automatisch moet aanpassen om ‘s avonds een koele kamer te creëren. Dit gaat gemakkelijk door op de afstandsbediening op “SLEEP” te drukken.

Voorkom slapeloze nachten door een te warme kamer, maar laat de mobiele airco Inventor Chilly 9000BTU het werk doen!