Wij streven er naar om altijd binnen 24 uur bij u voor de deur te staan! Zodra u een bestelling heeft geplaatst nemen wij contact met u op inzake de bezorging! Uw bestelling wordt altijd persoonlijk door ons bezorgd.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten van ons terug. De kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden, dit betekend ook inclusief trekbanden om de verpakking. De trekbanden dienen tegen bescherming van de loslatende onderkant van de verpakking van de mobiele airco. Om gebruik te maken van dit recht kunt u met ons contact op nemen uitsluitend via info@mobieleaircodirect.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen retour product terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is in de originele verpakking.

Bij mobieleaircodirect.nl heeft u twee jaar fabrieksgarantie, deze gaat in op dag van aankoop. De fabrieksgarantie geldt niet, wanneer u zelf schade heeft verricht aan het product of deze is getroffen door valschade. U dient het product in de originele verpakking aan te leveren bij mobieleaircodirect.nl. Wanneer er onderdelen missen en of er schade is verricht aan het product vervalt de garantie.

Bij ons kunt u makkelijk en veilig betalen met iDEAL! Daarnaast kunt u contant betalen bij aflevering, indien u contant wil betalen bij aflevering dient u hiervoor contact met ons op te nemen.

Ja, dit kan! Neem hiervoor contact met ons op, dit kan alleen op afspraak.