Neem contact met ons op.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen rondom uw keuze voor een mobiele airco? Neem dan meteen contact met ons op. Wij zitten klaar, om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Onze specialisten op het gebied van mobiele airconditioning helpen u op weg in de juiste keuze van een mobiele airco. Bekijk hieronder onze contact gegevens en neem vandaag nog contact op.

Heeft u vragen? Neem contact op!

Info@mobieleaircodirect.nl

 

Telefoon: +31 6 15323779

 

       

Contactformulier


  MOBIELE AIRCO INSTALLEREN

  Een mobiele airco kun je heel makkelijk zelf ‘installeren’ maar je moet hem wel vlakbij een raam of schuifraam plaatsen.

  Zorg vooral dat je de meegeleverde slang voor de luchtafvoer op de airco bevestigt en leidt de slang vervolgens via het raam naar buiten. Let op dat je de kier in het raam zo goed mogelijk afdicht. Dit kan met de afdichtingskit die standaard bij onze producten wordt meegeleverd. Zo wordt het verlies van warmte en kou via de kier beperkt!

  Laat de mobiele airco, voordat je deze gebruikt, 24 uur recht op staan. (Net zoals bij koel- of vrieskasten)

   

  VOORDELEN VAN EEN MOBIELE AIRCO

  Mobiele airco’s zijn makkelijk te verplaatsen én makkelijk te installeren. Je hoeft alleen maar een stekker in het stopcontact te steken en de juiste temperatuur in te stellen. Vervolgens hang je de slang uit het raam en je kunt genieten van verkoeling. Met installatiekosten voor een vakman hoef je dus geen rekening te houden!

  Naast al dat installatiegemak kun je een mobiele airco ook nog eens verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Dus zit je overdag in de keuken, ’s avonds in de woonkamer en ’s nachts in de slaapkamer? Pak de mobiele airco op en neem hem mee of rol hem verder. Daar is ie namelijk voor gemaakt.

  Ook fijn: In vergelijking met vaste aircotoestellen liggen de kosten voor mobiele airco’s een stuk lager. Wanneer je dus niet van plan bent je airco heel vaak te gebruiken, kun je gewoon kiezen voor een voordelige, mobiele airco.