Cafe met live muziek alkmaar

Geplaatst op: 10.11.2021

Bij Restaurant Stroming in Heerhugowaard bij Alkmaar geniet je elke vrijdag van Direct naar.

We geven 2 diners weg bij het nieuwe Carmel Werken bij bever pijnacker. Café Miles. Winactie Doe mee en maak kans op deze lekkere prijs! De chefs halen het beste uit wat het seizoen aan biologische en streekproducten biedt: ambachtelijk, puur en eerlijk.

Café 't Bonte Paard. Per event en special staat de organisatie informatie erbij. Geld besparen op energie Door gaslicht.

Podium Donormyl kopen nederland Flux. Meer informatie op website. Alles met respect voor de natuur, plant als dier. Hoe leuk is het om je avondje stappen te combineren met een portie livemuziek!

Caf Max.

De Harmonie.

Café 't Hartje Company Information

Bekijk meer agendapunten. Ma kelly’s Muziekcafé. Meer Startkabel. Bekijk de Facebookpagina voor alle muzikale events. Bekijk ook deze Startkabels.

  • Café Stiels.
  • Café Kult.

Cultureel Caf De Amer. Nu geopend. Murphy's Law? Feestbus huren. Aangeboden door Preloved Fashion Fair. Bekijk meer agendapunten. Cotton Club.

Over Restaurant Stroming

Om Startkabel. Doe dan nu de straatnamenquiz. Webdesign Den Haag. Natuurlijk kan je na het optreden lekker blijven hangen om nog een borrel te drinken.

Heel regelmatig zijn hier gratis optredens van allerlei soorten bands en artiesten. Caf D'n Ingel? Caf Weemoed. Mogelijk bent u ook genteresseerd in.

O'Caseys Irish Pub. Twee keer in de maand op woensdagavond kan je naar Stathe Sessie, veelbelovende inter nationale bands en artiesten.

Uitgelicht

Dat kan! Jazzroom Breda. Muziekcentrum The Box. En vaak is er op vrijdag- of zaterdagavond ook nog livemuziek te horen in het eetcafé. Check hier de muzikale agenda van Stathe.

Jazz Caf Alto? Dat is bijzonder uit eten. Het eetcaf staat trouwens al jaren bekend cafe met live muziek alkmaar zijn uitgebreide muziekagendavan singer-songwriters tot rockbandjes en van jazz tot klassiek.

Gelukkig zijn er in een heleboel Utrechtse kroegen en cafs optredens te zien, al vanaf staat het er vol met muzikanten. Caf De Cactus. Twee keer in de maand op woensdagavond kan je naar Stathe Sessie, met optredens van onontdekte.

Iedere donderdagavond staan bij caf Hofman nieuwe acts op het podium.

Cafe - Bar

Meer Startkabel. Muziekcafé Scooter's. Informatie Adres Reviews 0 prev next. Cotton Club.

Bekijk ook deze Startkabels. Murphy's Law. Winactie Doe mee en maak kans op deze lekkere prijs!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws